Automate your Marketing
with Womplify




 
marini's FotoPage

By: marini meor azran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Dec-2007 13:30 Email | Share | | Bookmark
1st entry for Meor Jr.

NyAm nYaM
C mAtA BuLat
CaYaNg AyAh
View all 4 photos...


Monday, 10-Dec-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
1st EnTrY for MeOr Jr...

Kelab ibu2 Syahira
cAyaNg iBu
cAyAng aYaH
View all 6 photos...
IIIIIIIII
dah lama x menjengah, xde citer baru... semenya cam biasa je...
cuma kali ni nak update cikit, ada gambar nak upload ... ni lah 1st time nak tunjuk my lil PUDIN pd public, dah 134 hari ni hari ni... dah banyak perkembangan... meniarap dah tentu... cuma la ni dok tengah angkat2 punggung sikit... dlm proses nak merangkak la tu
berat dah 6.5kg last week, tu pun timbang ms g klinik dia demam... buang air x bape lawas kecik ni, tp mujur x sembelit... pernah skali tu cecah seminggu x berak... susah hati ibu...
sekarang dah back to normal, cuma kena tengok2 gak la... sbb dia baby lagi kan, rs saya x sepatutnya cam tu putaran dia...



Thursday, 4-Oct-2007 08:40 Email | Share | | Bookmark
*** I'm BaCk ***

yuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuu
dah lama bertapa kat rumah, start 30/7 sampai last Sun... dah nak gi keje liat balik
tp kali ni kena lebih pantas dan efisyen sbb dah ada tugasan baru menanti... antar baby g rumah pengasuh dia... elok lak tu kena bulan puasa, mujur la waktu keje di 'anjal' kan

*** PeNGaLaMaN YaNg X DaPaT DiLuPaKan ***

menjadi ibu ni satu pengalaman yang membahagiakan rupanya... kalu dulu x banyak benda nak pikir, sekarang ni anak je dalam fikiran...
My meor Jr lahir 30/7 kat Ampang Puteri, 4hari awal dari EDD. itu pun induce sebab DR kata nanti baby lagi besar, takut saya payah nak deliver. Memang xde sakit langsung masa saya reg masuk pukul 1.30am 30hb tu. nurse tu induce 3.00am... mula x senang duduk. rupanya tu baru 1/10 sakitnya, tapi rasa dah xleh tahan. 9.00am masuk labour room tp ms tu baru bukak 3cm... pueh la saya ubah posisi baring, terlentang salah, mengiring x kena... YA ALLAH !!!!!!!!!
mujur la nurse baik2, ter'ubat' cikit hati ni... mau x baik, kita bayar mahal2 kalu layan ala kadar memang nak kena komplen la...
pukul 8.25pm baru saya bersalin, bayangkan hampir 12jam bertarung... mb sebab anak 1st orang kata laluan xde lagi, atau sbb di paksa so jalan pun 'terpaksa' membuka... apa2 pun lain orang lain bahagiannya kan... dalam sakit2 tu saya tanya nurse bila rasa sakit ni nak hilang , dia kata keluar je baby hilang la sakitnya... memang ye rupanya... bila DR letak baby atas perut once dia keluar tu, mmg auto that pain gone
Alhamdulillah, baby makin semangat sekarang, dah 5kg c tembam ku itu
nanti la ada masa saya upload gambar my lil MEOR SAIFUDDIN


Monday, 25-Jun-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
LaMa X UpLoAd GamBaR...

licin makan tuh....
ngan x-opismate
ngan ardiza, bdk tangkak
View all 4 photos...
Dah lama x upload, ni la gambar terbaru, masa g kenduri x-opismate kat pandamaran
kira LIMITED EDITION la ni, sbb ni kali ke2 berposing masa pegang title mak buyung ni
Hubby pun sama naik badan dia, ramai orang tegur... tp semangat dia nak diet datang bila tiba hari senin setiap mggu
tapi bagi la sokongan kan CHAIYOK 3x


Friday, 15-Jun-2007 01:23 Email | Share | | Bookmark
49 days to went through

Lama x menaip dalam FP ni, just tengok2 kalau2 ade new replies from u guys...
kalau Sam sibuk ngira hari pernikahan dia ngan Fakhrul, saya lak dok ngitung hari to deliver my 1st Meors' Junior
Jangka DR due 3/8, macam2 perasan ada, seronok dah tentu tapi takut usah cakap la... masa ni lenguh badan tu perkara biasakan ( bagi para ibu yang pernah lalui, sure tau kan) tapi korang ade x sakit kat punggung??? kalau berjalan banyak @ duduk lama., nak bangun seksa rasanya... jalan pun jadi cam orang tergeliat kaki
My sis said, sy dok kat lantai sbb tu I get that pain, so she gave me her xtra cushion ( sbb rumah sy xde sofa) then my MIL said, mmg dia pun pernah alami perkara tu... rupanya x seme orang dapat that kind of pain...
Dah la badan dah GOMOK , tapak kaki pun sakit nye... urut la cammane pun , lega kejap, sok pagi bangun ade lagi. rasa nak tendang je a hubby bila dia urutkan... tp thousand THANX to him, sbb ambik berat, ye la kita pun carry anak dia gak kan
INSYA ALLAH, saya pantang rumah kakak kat Klang nanti, sbb kat kg xde sape leh jaga... my step mum pun sibuk ngan anak2 dia, lagi pun kat sini dekat je hubby nak ulang alik. takat ampang ke klang tu paling koman pun 1jam perjalanan (+ jem+tol bagai)
Harap kawan2 doakan saya selamat melahirkan seorang lagi umat nabi junjungan kita


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net